Aukioloajat
ma–pe 11–20, la–su 11–18
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy
Kuinka syntyy hyvä ruokakuva? Tarvitaan pehmeää luonnonvaloa, raaka-aineita tai annos, hieman sommittelua ja vakaa käsi. Ja linssi, jonka takaa ruokaa kurkitaan eli nykyään useimmiten kännykkä tai pad. Näistä lähtökohdista rakentui Kokaten ja kuvaten -kurssi.
Kurssille osallistui kolmetoista 15–20-vuotiasta nuorta. Osa paikoista oli varattu turvapaikanhakijoille. Kurssin ohjasivat ruokatoimittaja ja -valokuvaaja Mari Moilanen, kotitalousopettaja Hanna Salminen ja kuvataidepedagogi Maija Ihanainen.
Näyttelyn valokuvat: Hassan, Shirahmad, Javad N., Aref, Mohammed, Juho, Zahra, Laura, Shahram, Ali, Javad A., Abbas, Iiris ja Mari.
Kurssin järjestivät Valokuvataiteen museo ja Hotelli- ja ravintolamuseo. Yhteistyössä oli mukana myös Kaapelitehdas, Vapaa taidekoulu ja ravintola Hima&Sali.
Kurssi on osa viidentoista suomalaisen museon Turvapaikkana museo -hanketta, jossa museot tarjoavat vapaa-ajan toimintaa Suomeen saapuville nuorille turvapaikanhakijoille. Hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.
Mari Moilanen luennoi aiheesta Näin otetaan hyvä ruokakuva keskiviikkona 30.11. klo 18–19. Vapaa pääsy.
Huom. Näyttely suljettu
la 15.10. klo 12-18
la 22.10. klo 12-15
la 19.11. klo 12-15
la 10.12. klo 12-15
#kokatenjakuvaten
#valokuvataiteenmuseo
#hotellijaravintolamuseo
#turvapaikkanamuseo
Tällä sivustolla käytetään evästeitä.